Amur dobio kozjumu timur timur pooleeukhu: video koji je osvojio mrežu

U utorak, na mestu Primorskog safariskog parka, video se pojavio između dva prijatelja, incident je objavljen. Na valjku je jasno da je Tigar bio drago što mu je umuknut u mjeri prijatelja prijatelju Timuru: on, prilazi Amuru, učinio je u svojoj strani u svojoj strani.

Nijedna šteta Stukve, nije izazvala Timur, ali obožavatelji su se već brinuli i sumnjali da je ovo prvo gutanje, svjedočeći na početak kraja prijateljstva.

Amur dobio kozjumu timur timur pooleeukhu: video koji je osvojio mrežu
Timur je dobio prvu narukvicu.

Kako proslaviti neke od onih koji su gledali video, Timur u posljednje vrijeme previše se trudi, počeo se približiti tigra preblizu i čak stavlja rogove. Neki uopće imaju što je ponašanje samo opasno za kozu. Istina, drugi parovi parova vjeruju da nema razloga za zabrinutost i ovo je samo "obrazovna" metoda tigra, pa čak i igra uopće.

Za svaki slučaj, zaposleni u zoološkom vrtu hrane tigra žive hrane tako da nema iskušenja za napad na Timur. Da bi to uradio, on lansira žive zečeve. I, iako, poslednjih nedelja, životinje više vole da spavaju, ali dan je i dalje preferiran da se međusobno provede u kompaniji

Najnovije vijesti: sada će društvo Timur i Amur razrijediti novog susjeda - krajnjeg istočnog leoparda, koji će biti dostavljen iz Praga. Istina, živjet će odvojeno - u sljedećem aviju. Kako utjecati na takvo susjedstvo na odnosu tigra i koze, dok nije poznato.