U regiji rostov u blizini kafića na cesti lanca

Među korisnicima Interneta iz regije Rostov, pravi uzbuđenje proizvelo je mali medvjed. Tačno, razlog za hipeo je postao smiješne fotografije, a ne tako ponizni fadovi, jer se obično događa, a činjenica da je zatvaranje prividno na drvetu na udaljenosti od samo jedan i pol od prometne staze, u blizini kafića-skewer, koja se nalazi u okrugu Azov.

Kao što je jedna od žrtava žena ugledala, još uvijek je vrlo mali i vjerovatno ne stariji od tri mjeseca. U blizini kafića, vezan je isključivo kako bi bili zabavni za posjetioce. Životinja je u pravu na suncu, iz koje se pokušava sakriti na sitnom zasjenjivom parcelu ispod krune drveta.

I odrasli, a djeca su došla u medvjed sa interesom, fotografirali s njim, odveli su ih na ruke i čak su pokušali nešto nahraniti. Ali uprkos tome, životinja izgleda vrlo iscrpljena.

U regiji rostov u blizini kafića na cesti lanca
Evo spektakla može se vidjeti iz jednog kafića na putu u regiji Rostov.

Korisnici interneta su ogorčeni tako da su se takva žalba i tražili od svih da vam pomognu u najkraćem mogućem roku. Fotografija sa medvjedom okupila se oko 900 "lajkova" od lokalnih stanovnika i oko dvjesto "repost". Čitaoci ne sakrivaju svoje ogorčenje o onome što je vidio.

Uprava ruralnog naselja Peshkovskog, spomenutog okruga Rostov regije, ubrzo je sprovela ček ove institucije. Kako je zamenik šefa Aleksandra Kovaleva rekao, medvjed više nema. Prema riječima kafića, medvjed je s njim donio jedan od redovnih, koji je, navodno, uhvatio životinju ne lanac i odlazi s njim nakon večere.

Naravno, ljudi nemaju povjerenja u takve izgovore. Prema riječima očevidaca, A-4 format visio je na drvetu, s riječima "pažljivo, ugrizao!"Vezan s viskijem. Teško je vjerovati da je vlasnik medvjeda vozio sa sobom tanjur, i svaki put, ide na ručak, vezao se u blizini životinje.

U regiji rostov u blizini kafića na cesti lanca
S malim medvjedom na lancima, mnogi se fotografiraju, ali nisu svi u nagradi, da životinja pati.

Moram reći da je u ovom kafiću prije otprilike pet godina živjeo još jedan medvjed. Zabavio je goste koje je jeo kolicima i vozio pivo direktno iz boce. Posetioci kafića smatrali su se obaveznim za liječenje medvjeđeg vina - drugo. I najvjerovatnije, a alkoholizam u alkoholizam: U svakom slučaju, ako medvjed nije uljudio alkohol, počeo je da je povređen nije gore od ugostiteljskog alkoholičara, a privlačenje kaveza i privlačeći pažnju na njega. Tvrde da je medvjed umro precizno iz ovisnosti o alkoholu.

Vjerovatno je ista sudbina čekala i njegov manji kolega. Ali nakon rastućeg hypea, životinja je jednostavno uklonjena iz oka.

Nakon što je Rostov zoološki vrt postao poznat o nesretnom medvjedu, njegovo rukovodstvo je izjavilo da bi moglo pokupiti životinju sebi. Međutim, za to morate izmisliti dokumente, koji na medvedu, najvjerovatnije ne. Zoolozi su čak spremni za ovaj slučaj da pomognu svojim vlasnicima papirologiju.