U kopenhagenu zoološku vrtu, posetilac je skočio u aviar do bijelog medvjeda

Pronalaženje u rupu pravo u šape u polarni medvjed, čovjek je učinio zaposlenike u Kopenhagen zoološkom vrtu u Danskoj kako bi odredio 620 kilogram životinja, koristeći gumene metke.

"Žrtva" zavirnula je za ogradu bijesa oko podneva, samo u žurskom satu, kada su se mnogi posetioci okupili, koji su želeli da pogledaju bijelog diva, koji živi u zoološkom vrtu 10 godina.

U kopenhagenu zoološku vrtu, posetilac je skočio u aviar do bijelog medvjeda
U Kopenhagenu je čovjek spašen iz polarne medvjeda.

Prvo, spasioci su pokušavali odvratiti pažnju opasne zvijeri, dok su ostali zaposlenici institucije pucali u metalne gumene metke. Napadač je uspio spasiti nakon što je nematerijalna životinja vratila u kavez.

"Svedoci potvrđuju da je nasilnik došao kod medveda na svoju volju", - izveštava menadžer zoološkog vrta Stephen Streyde.

Još nije bilo moguće identificirati osobu čovjeka koji je probio u Wolter, kao i motiv njegovih postupaka nije jasan. Poznato je samo da je čovjek odveden u bolnicu za anketu.

Zauzvrat, administracija zoološkog vrta izvještava da zbog incidenta ne ide nikakve promjene u opremi vrpca s polarnim medvjedom.