Australija je pucao s kengurom na napad na svoje dijete

Stanovnik jednog australijskog grada Argentine Abidjaron nehotice je postao protivnički kengur, koji je napao svoje dijete. Djevojka je hodala u dvorištu kod kuće zajedno sa bratom od šest godina.

Odjednom je žena čula krikove svog sina. Isključivanje na ulici, ugledala je da će kćer milju ležati na zemlji. Djevojka je napala kenguru. Prema sama Argentini, životinja je uzimala sa odraslom osobom.

Australija je pucao s kengurom na napad na svoje dijete
Kengur je napao da je dijete sam postao žrtva napada svoje majke.

"Udario sam noge i borio se sa životinjama, misleći da ga može pobijediti, ali ispostavilo se da je previše jak", kaže majka. Istina, vrijedi napomenuti da je sukob sa kengurom takvog rasta, kako majka kaže, teško da je za nju tako lako završila, tako da je najvjerovatnije da je životinja bila mnogo manje, a ne tako agresivna, kao što nije tako agresivna, kao što nije tako agresivna. Ne zaboravite da su kenguru vrlo jake životinje, a sa tako visokim rastom ne bi trebali ubiti osobu.

Kako bi se ta bitka bila teško predvidjeti, ali njen susjed je došao da pomogne svom susjedu, koji je životinja odvratila od žene nego što je ona iskoristila prednost, skrivala se na sigurnom mjestu zajedno sa svojom kćerkom. Nakon nekog vremena, djevojka je odvedena u bolnicu. Tamo su ga nametnula 17 šavova, bebino tijelo "uređene" brojne abrazije. Kako je djevojka rekla djevojci, li lice joj je izgledalo kao da je pala sa skateboarde na šljunak.

Australija je pucao s kengurom na napad na svoje dijete
Kenguru, uprkos svom smiješnom izgledu, odlikuje se nevjerojatnom silom.

Prema ljekarima, ožiljci će vjerovatno ostati za život. Istina, malo je vjerovatno da će biti primetni. Djevojčini roditelji izražavaju nadu da će incident neće uzrokovati svoje kćeri teške duševne ozljede. Kako djevojka kaže, prije nego što je obožavala kenguru, a sada vjeruje da su to loše životinje. Njena se majjka nada da će se vlasti baviti ovim pitanjem i poduzeti odgovarajuće mjere za nastavak toga koje se ne ponavljaju. Specijalisti su brojili u okrugu od 93 životinja. Porodica vjeruje da nije potrebno nikoga ubiti, samo treba namamiti da žive u drugom području.

Australija je pucao s kengurom na napad na svoje dijete
Sve više i više predstavnika divljih životinja lišena je staništa.

Nažalost, na tome se pojavljuje uništavanje značajnog dijela faune: Na početku je osoba uvlačila dio ekosustava, a potom, okrenutim životinjama, počinje ulagati napore da eložiraju životinje na mjesta koja već razmatraju. Kao rezultat toga, divljač stalno umire pod navlakom čovjeka. A što više osoba dolazi u prirodi - brže ona umire i većačiji takvi sudari između osobe i, tako da tako govori, originalni stanovnici ovih zemalja.